TFF Lideri Mehmet Büyükekşi, şampiyonluk kutlaması için Samsun’a geldi

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Lideri Mehmet Büyükekşi, ” Samsun‘un yıllarca Muhteşem Lig’de çaba etmiş bir ekibi vardı. Artık Samsunspor tekrar bu yıl bu imkanı Samsun‘a getirmiş oldu.” dedi.

TFF Lideri Büyükekşi, Spor Toto 1. Lig’de şampiyonluğu garantileyen Yılport Samsunspor’un Üstün Lig’e çıkmasının kutlanacağı kupa merasimine katılmak üzere Samsun‘a geldi.

Samsun Çarşamba Havalimanı’nda basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Büyükekşi, Samsunspor topluluğunu Üstün Lig’e yükselmesinden ötürü tebrik etti.

Büyükekşi, Muhteşem Lig’e çıkarak Samsunsporluların 11 yıllık hasretinin bittiğini anımsatarak, ” Samsun‘un yıllarca Üstün Lig’de uğraş etmiş bir kadrosu vardı. Artık Samsunspor tekrar bu yıl bu imkanı Samsun‘a getirmiş oldu. Bugün de inşallah akşam kupasını vereceğiz.” sözlerini kullandı.

Samsunspor’un aldığı kupanın birçok açıdan kıymetli olduğunu söyleyen Büyükekşi, şunları kaydetti:

“Biliyorsunuz 2023 yılı, Cumhuriyetimizin 100’üncü kuruluş yıl dönümü. Atatürk’ün birinci ulusal çabayı başlattığı kentin Samsun olması, ayrıyeten bir bahis daha var. O da Türkiye Futbol Federasyonunun da 100. kuruluş yıl dönümü. Hepsi bir ortaya geldi. 19 Mayıs 1919’da Mustafa Kemal Atatürk’ün buraya gelmesi 100. yılda Samsunspor’un Harika Lig’e çıkması hepsi bu türlü hoş bir tevafuk oldu. Onun için bilhassa Yüksel Yıldırım liderimizi, idare şurasını, teknik yöneticisi ve futbolcuları farklı başka tebrik ediyorum, iyi uğurlu olsun. İnşallah Samsunspor, önümüzdeki yıl hoş bir çaba gösterir. Fair play içerisinde Muhteşem Lig’e renk katar diye düşünüyorum.”

Basın mensuplarının gelecek dönem için yabancı oyuncu kuralının nasıl olacağı istikametindeki sorusu üzerine Büyükekşi, “Süper Lig’de yabancı futbolcu kuralı ile ilgili çalışıyoruz. Önümüzdeki hafta inşallah açıklayacağız. Kulüplerimizle de toplantılar yapıyoruz. İdare konseyinde karar alıp kamuoyuna açıklayacağız.” diye konuştu.

Kaynak: AA / Veysel Altun – Spor

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Giriş Yap

Samsuncity ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin