Lider Demir: “Kitap Kafe Samsun’un marka bedeli olacak”

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Samsun‘un Atakum ilçe kıyısına yapılan ‘Kitap Kafe ve Millet Kıraathanesi’nin inşaatının devam ettiğini belirten Büyükşehir Belediye Lideri Mustafa Demir, “Kitap Kafe ve Millet Kıraathanesi projesi mimarisiyle, teknolojisiyle, işlevselliği ile Samsun’un marka kıymeti olacak” dedi.

Yaklaşık 47 milyon lira kontrat bedelli Kitap Kafe ve Millet Kıraathanesi’nin kaba inşaatı tamamlanmak üzere. 5 bin 727 metrekare alana yapılan projede 3 katlı bir kütüphane, 3 katlı bir stant salonu, 2 katlı bir kafe restoran ve mescit yer alacak.

“7’den 70’e herkese hitap ediyor”

Kitap Kafe ve Millet Kıraathanesi projesi mimarisiyle, teknolojisiyle, işlevselliği ile Samsun’un marka kıymeti olacak bir tesis olacağını söyleyen Lider Mustafa Demir, “Bu projede kitap kafe, stant alanları, sanat faaliyetlerinin icra edileceği yer, restoran kısmı var. Toprak ve yeşille uyumlu bir proje olacak. 7’den 70’e yerli yabancı herkese hitap eden bir yer olacak. Vatandaşlarımız burada nefes alacak” diye konuştu.

“Gençlerin hayatına dokunacak”

Proje ile gençlerin hayatına dokunacaklarını kaydeden Lider Demir, “Yaptığımız her projede gençlerimizle ilgili özel olarak çalışma gerçekleştiriyoruz. Kitap Kafe ve Millet Kıraathanesi Projesinde yüzlerce kitabın yer alacağı kafede kitapseverlere samimi ve sıcak bir ortam sunacağız. Gençlerin elinden tutulursa yarınların iş insanları, bilim insanları olacaklar. Burası gençlerimizin, üniversiteli büyükleriyle sohbet edecekleri, deneyim paylaşımı yapabilecekleri de bir yer olacak. Kısaca burası gençlerimizin, kitap okumak isteyenlerin, araştırma yapmak, ders çalışmak isteyenlerin buluşma noktası olacak. Gençlerimizin projeyi yakından takip ettiklerini ve inşaatının tamamlanıp hizmete girmesini merakla beklediklerini biliyoruz” formunda konuştu. – SAMSUN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Lokal

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Giriş Yap

Samsuncity ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin