‘Kent merkezi ve kırsala eşit hizmet’

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Samsun Büyükşehir Belediye Lideri Mustafa Demir, “Hem kent merkezinde hem kırsalda eşit hizmet ilkemizden ayrılmadan vatandaşlarımızı hak ettikleri hizmetler ile buluşturmaya, kentimizi her geçen gün daha da güzelleştirmeye devam ediyoruz” dedi.

Hem kent merkezinde hem kırsalda eşit hizmet unsurundan ayrılmadan devam ettiklerini belirten Lider Mustafa Demir, “Vatandaşlarımızı hak ettikleri hizmetler ile buluşturmaya, kentimizi her geçen gün daha da güzelleştirmeye devam ediyoruz. Samsun’un dört bir yanını rahat ve konforlu bir ulaşımla buluşturmak için ağır bir çalışma yürütüyoruz. Yaptığımız çalışmalarda evvel altyapıyı tamamlıyor akabinde üstyapı çalışmalarına geçiyoruz. Bu bütüncül yaklaşımla hizmetlerimizin kalıcı ve daha yararlı olmasını sağlıyoruz. Altyapı ve ulaşım yatırımlarımız, çalışma takvimimiz doğrultusunda artan bir ivme ile devam edecek. Tüm gayemiz vatandaşlarımızın memnuniyeti ve memnunluğunu sağlamak” sözlerini kullandı.

“Caddemiz çok hoş bir görünüme kavuştu”

Yapılan çalışma hakkında konuşan esnaf Hüseyin Ar, “Eskiden cadde yağmur yağdığı anda büsbütün göl oluyordu. O sorun ortadan kalktı. Altyapısı tamamlandı. Artık de yol çalışmaları başladı. Çok hoş bir asfalt yapılıyor. Büyükşehir Belediye Liderimize ve takımına çok teşekkür ediyorum. Caddemiz çok hoş bir görünüme kavuştu. Hem esnaf olarak hem de Terme’de yaşayan bir vatandaş olarak çok mutluyuz” diye konuştu.

“Çalışmayı bir hafta içerisinde bitirmeyi planlıyoruz”

Yol Üretim Bakım ve Tamir Dairesi Başkanlığı İlçe Şefi Mevlüt Şengül, “Başkanımızın talimatları doğrultusunda işimizi en âlâ biçimde yapmaya çalışıyoruz. Burada altyapıda zahmetler vardı. Evvel alt yapı yenilendi. Sonrasında üstyapı çalışmalarımıza başladık. 1 kilometrelik yolda sıcak asfalt çalışmamız devam ediyor. Yolun tamamındaki çalışmayı bir hafta içerisinde bitirmeyi planlıyoruz” halinde konuştu.

Samsun Büyükşehir Belediyesi tarafından 1000 metre uzunluğundaki caddelerde başlayan çalışmanın bir hafta içerisinde bitirileceği belirtildi. – SAMSUN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Mahallî

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Giriş Yap

Samsuncity ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin