Samsun: Tahliyesini İsteyen Sanığa 20 Yıl Mahpus

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Samsun’da bir erkek çocuğa tecavüz ettiği argümanıyla yeni Türk Ceza Kanunu’na (TCK) nazaran tekrar yargılanan tutuklu sanık, tahliyesini talep ettiği mahkeme tarafından 20 yıl 6 ay 20 gün mahpus cezasına çarptırıldı.

Samsun 2. Ağır Ceza Mahkemesi’nde bugün görülen davada, 12 yaşındaki M.K. isimli erkek çocuğa 3 yıl içinde yüzlerce kere tecavüz ettiği ileri sürülen Enver K. (27), daha evvel 20 yıl 11 ay 20 gün ağır mahpus, 138 milyon lira da ağır para cezasına çarptırılmıştı. Yeni TCK’ya nazaran bugün yine yargılanan Enver K., tahliyesini talep etti. Fakat, yeni TCK’ya nazaran 25 yıl mahpus cezasına çarptırılması gereken Enver K.’ye yeni yasa aleyhine olduğu için eski maddeden ceza verildi.

Mahkeme heyeti, Enver K.’yi askere gitmeden evvel M. K.’ye tecavüz ettiği için 10 yıl, askerden sonra de tecavüzünü sürdürdüğü için 10 yıl olmak üzere tecavüz hatasından toplam 20 yıl mahpus, tehdit cürmünden da 6 ay 20 gün mahpus cezasına çarptırdı.

Merkeze bağlı Çardakgeriş Köyü’nde 2000-2001 yıllarında meydana gelen olayda, 12 yaşındaki M.K. isimli erkek çocuğa 3 yıl içinde yüzlerce kez tecavüz ettiği ileri sürülen Enver K. hakkında dava açılmış ve sanık mahpus cezasına çarptırılmıştı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Aktüel

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Giriş Yap

Samsuncity ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin