Samsun: Babalara Çocuk Eğitimi

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Samsun Canik Belediyesi Kültür Müdürlüğü, son vakitlerde bilhassa gençler ortasında artan şiddet olayları nedeniyle, Rehberlik Araştırma Merkezi (RAM) ile ailelere yönelik eğitim düzenlendi.

Karşıyaka Mahallesi Salon Yaşar’da, Rehberlik ve Araştırma Merkezi’nde (RAM) vazifeli psikiyatr Murat Günaydın tarafından, “Çocuk Gelişiminde Babanın Rolü” ile ilgili eğitim semineri verildi. Seminere Canik Belediye Lideri Osman Genç, meclis üyeleri, Karşıyaka Mahalle Muhtarı Ali Şener ve vatandaşlar katıldı.

Toplantının açılış konuşmasını yapan Canik Belediye Lideri Osman Genç, son vakitlerde bilhassa gençler ortasında yaşanan şiddetin tek eksikliğinin sevgi olduğunu söyledi. Canik Beldesi’nde ailelere yönelik RAM ile bir eğitim programı yapıldığını kaydeden Lider Genç, uyuşturucu ile ilgili eğitim programlarının her mahallede gerçekleştirilebileceğini lisana getirdi. Lider Genç, çocukların kendi kişiliklerini geliştirmede bilhassa anne ve babalarını model aldıklarını kelamlarına ekledi. Psikiyatr Murat Günaydın, çocukların gelişimde ebeveynlerin rolünün büyük olduğunu kaydetti.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Lokal

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Giriş Yap

Samsuncity ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin