Samsun’da 4 kişinin vefatına sebep olan şoför tutuklandı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Samsun‘da ehliyetine mahkemece el konulan ve 2,13 promil alkollü bir biçimde direksiyona geçip çarptığı arabada tıpkı aileden 4 kişinin vefatına, kendisiyle birlikte 2 kişinin yaralanmasına yol açan şoför çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Kaza, Samsun‘un İlkadım ilçesi Toybelen Mahallesi Samsun-Ankara kara yolunun 4. kilometresinde 19 Mayıs gecesi saat 02.15’te meydana geldi. Edinilen bilgiye nazaran, alkolü araç kullandığı için ehliyetine mahkemece el konulan Okan Uludoğan (35) yönetimindeki 55 AIF 362 plakalı araba, Sakarya Adapazarı’ndan Ordu’nun Ünye ilçesine giden İbrahim Çubuk (35) idaresindeki 34 AG 805 plakalı arabaya arttan çarpıp bir süre önünde sürükledi. 34 AG 805 plakalı araba 240 metre sürüklendikten sonra yol kenarındaki bir özel okulun bahçesine takla atıp zıt döndü. Kazada, araba şoförü İbrahim Çubuk, eşi Kiraz Çubuk (33), kızları 4 yaşındaki Zeynep Lina Çubuk ile ablası Emine Ocak (44) olay yerinde hayatını kaybederken, birebir araçta bulunan şoförün yeğeni Selahattin Ocak (34) ve öbür aracın şoförü Okan Uludoğan yaralandı. Aracın içinde sıkışan Selahattin Ocak, Samsun Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Bakanlığı takımları tarafından çıkartılarak Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Yaralı araba şoförü Okan Uludoğan ise Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesindeki birinci müdahalesinin akabinde Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Tıp Fakültesi Hastanesine sevk edildi.

Hem alkol hem de uyuşturucu

Kazada yaralanan Selahattin Ocak’ın Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tedavisi devam ederken, OMÜ Tıp Fakültesi Hastanesinde kazada çenesi kırıldığı için ameliyat olan şoför Okan Uludoğan’ın hem 2,13 promil alkollü olduğu hem de kanında uyuşturucu bulunduğu belirlendi. Hem alkolü hem de uyuşturucu kullanmış halde direksiyon başına geçtiği anlaşılan Okan Uludoğan, hastanedeki tedavisinin akabinde taburcu oldu ve İlyasköy Şehit Mesut Yılmaz Polis Merkezi Amirliği gruplarınca gözaltına alındı. Polis merkezindeki süreçleri tamamlanan şoför, bugün Samsun Adliyesine sevk edildi. Uludoğan’ın Samsun’da faaliyet gösteren iki otelin ortağı olduğu ve daha evvel de ‘hız hududunu aştığı’ için radara girip ceza yazıldığı öğrenildi.

Nöbetçi mahkemeye tabir veren şoför tutuklanarak Samsun T Tipi Kapalı Cezaevine gönderildi. – SAMSUN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3. Sayfa

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Giriş Yap

Samsuncity ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin