Adam bıçaklayıp kaçtı, evini ateşe vererek yaktı

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Samsun’da gündüz bir kişiyi bıçaklayan, akşam da kendi evini ateşe vererek yakan şahıs, dumandan zehirlenerek hastanelik oldu.

Olay, İlkadım ilçesi Kışla Mahallesi’ndeki 8 katlı apartmanın 8. katında dün akşam meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 42 yaşındaki E.K., bir çay ocağında otururken yanında oturan F.A.’yı aniden bıçaklayıp kaçtı. 112 ekipleri tarafından ambulansla Gazi Devlet Hastanesine kaldırılan yaralı adam tedavi altına alındı.

Olay anı kamerada

Olay anı ise güvenlik kamerası tarafından saniye saniye görüntülendi. Olaydan sonra kaçan E.K.’yi takibe alan polis dün akşam evinde olduğunu tespit etti. Evinin kapısına gelen polislere kapıyı açmayıp direnen, evini yakacağını ileri süren E.K.’nin bu tutumu karşısında polis ekipleri evin yanından uzaklaştı. Ancak E.K. yine de evini ateşe vererek yaktı. Evdeki eşyalar alev alev yanarken, E.K. ise balkona çıkıp alevlerden kaçmasına rağmen dumandan zehirlenmekten kurtulamadı. İtfaiye ekipleri yangına müdahale ederek söndürürken, dumandan zehirlenen E.K. baygın halde ambulansla Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Giriş Yap

Samsuncity ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin