Havza’da işçi yevmiyelerine yüzde 30 zam ve sosyal haklara yüzde 25 iyileştirme

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Havza Belediyesi ile yetkili sendika arasında 2 aydır devam eden ve kadrolu işçileri kapsayan toplu iş sözleşmesi süreci anlaşmayla sonuçlandı. Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir ile Hak-İş ve Hizmet-İş Sendikası Samsun Şube Başkanı Ziya Uzun sözleşmeye imza attı. Atılan imzaların ardından Ziya Uzun, sözleşmenin anısına Başkan Özdemir’e hediye takdim etti.

İşçilerin aldıkları ücret artışlarını sonuna kadar hak ettiğini belirten Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir, “İşçilerimizin bu sözleşmeden alacağı her türlü maddi ve manevi kazanımları sonuna kadar hak ettiklerini düşünüyorum. İşçi kardeşlerimiz yaz, kış, gece, gündüz demeden mesai kavramı gözetmeksizin ilçemiz için çalışıyorlar. İlçemize yaptığımız her güzel işte onların imzası var. Personelimize yapmış olduğu hizmetlerden dolayı teşekkürü borç biliyorum” dedi.

Ziya Uzun da imzalanan toplu iş sözleşmesi ile Havza Belediyesi’nde görevli işçilerin yevmiyelerine yüzde 30 zam, sosyal haklarında da yüzde 25 iyileştirme yapılmasının kararlaştırıldığını açıkladı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Giriş Yap

Samsuncity ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin