Samsun’un Bafra ilçesinde Bengü Mahallesi’nin yol sorunu çözüldü

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Samsun Büyükşehir Belediyesince yapılan çalışma ile Bafra ilçesinin en uzak mahallesinin yol sorunu giderildi.

Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamaya nazaran, Bengü Mahallesi’nin 7,5 kilometrelik yolunda A tipi sathi kaplama çalışması yapıldı.

Yol Üretim, Bakım ve Tamir Dairesi Başkanlığı takımları bir yandan yeni yollar açarken bir taraftan da mevcut yol ağını yeniliyor. Bafra ilçe merkezine 47 kilometre uzaklıkta bulunan Bengü Mahallesi’nin 40 yıllık yol sorunu da Büyükşehir Belediyesi gruplarının çalışmasıyla sona erdi.

Samsun Büyükşehir Belediye Lideri Mustafa Demir, 2024 yılına kadar yol sorunu olan mahalle kalmayacağı amaçlarının olduğunu belirterek, “946’sı kırsal olmak üzere 17 ilçemizdeki 1251 mahallemizde yol sorunu kalmayacağının kelamını vermiştik. Bu kapsamda yaptığımız çalışmalarla mahallelerimizin yol problemini tek tek çözüyoruz. Tüm bu çalışmaları kendi imkan ve kabiliyetlerimiz ile yapıyoruz. Bilhassa kırsal bölgelerimizdeki mahallelerde yol zahmeti çeken vatandaşlarımızın meselelerini süratle çözüyoruz.” tabirlerini kullandı.

Bengü Mahallesi Muhtarı Mehmet Kaya ise yolun yapılmasıyla birlikte çok büyük bir sorunun da ortadan kalkmış olduğunu belirterek şunları kaydetti:

“Önceden çok büyük düşüncelerimiz vardı. Çamurdan hiçbir yere adım atamıyorduk. Otomobillerimiz çıkmıyordu. Köyümüzü çamurdan kurtardık. Artık çamur olmadan, otomobillerimiz zorlanmadan, dışarıdan gelen gurbetçi arkadaşlar güvenerek, sevinerek geliyor.”

Kaynak: AA / Şimdiki

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Giriş Yap

Samsuncity ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin