GÜZEL Parti Genel Lideri Akşener Samsun’da konuştu Açıklaması

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İyi Parti Genel Lideri Meral Akşener, “Bu seçimde, bu seçim sisteminin değişeceğine kelam veren Millet İttifakı’na ve Millet İttifakı’nın cumhurbaşkanı adayına oy vermelisiniz.” dedi.

Akşener, Samsun Site Mescidi önünde parti otobüsünün üzerinden yaptığı konuşmada, 14 Mayıs’ta yapılacak seçime çok az vakit kaldığını söyledi.

Üç yıldır gezdiğini, dükkanların içine girdiğini anlatan Akşener, “Bugüne kadar hiç öteki bir partiyi yermedim, kendi partimi övmedim, yalnızca sizi dinledim, sizin kaygılarınızı dinledim. Zira bize nazaran seçmen velinimettir. Dedim ki o vakitler, ‘Dertlerinizi dinleyeceğim’. Uzun vakittir seçmenin kaygılarının dinlenilmediği, buna karşılık projelerle, hizmet üzerinden rekabet etmek lazımken herkesin birbirine düşman edildiği, komşunun komsusunun karşısına dikildiği lakin birilerinin cebini doldurduğu bir düzenle yönetiliyoruz.” tabirini kullandı.

Seçime 33 gün kaldığını işaret eden Akşener şöyle devam etti:

“Şimdi işveren sizsiniz. Oyunuz çok değerli. El ele verip bu harami nizamı değiştireceğiz. Sizden GÜZEL Parti’ye oy istiyorum. Sizden 13. cumhurbaşkanlığı seçiminde sayın Kılıçdaroğlu’na oy istiyorum. Millet İttifakı’nın cumhurbaşkanı adayı Kılıçdaroğlu ve ÂLÂ Parti’mize oy istiyorum. Bilhassa AK Parti’li kardeşlerimden oy istiyorum. Zira bu seçim parlamenter sistemin konuşulduğu son seçim. Velev ki sayın Erdoğan kazandı, partisinde kimseyi bırakmadı. Bu tarafta büyük haksızlıklara uğramış büyük bir öfkeli kitle oluşacak. 5 yıl sonra parlamenter sistemin konuşulamadığı, haftada 36 bin imza atmak zorunda olan ucube sisteme tekrar lider seçeceğiz. 5 yıl sonra ne yapılacak? Öfke dolu bir sistemde tıpkı yetkilere sahip, dünün yetkilerine sahip biri gelip oturacak. Bu seçimde, bu seçim sisteminin değişeceğine kelam veren Millet İttifakı’na ve Millet İttifakı’nın cumhurbaşkanı adayına oy vermelisiniz.”

Seçimde herkesin sandığa gitmesi gerektiğini lisana getiren Akşener, “Sandık başında vazife almanızı istiyorum. Biz siyasi partiler olarak elimizden geleni yapacağız, bunun kelamını veriyorum. 14 Mayıs akşamı sandıklar açılacak, sayın Kılıçdaroğlu 13. cumhurbaşkanı olacak ve Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan hürmetle yolcu edilecek. Alkışlarla sayın Kılıçdaroğlu o makama oturacak.” diye konuştu.

Akşener, Spor Toto 1. Lig’de olağan dönemin bitimine 6 hafta kala Muhteşem Lig’e yükselmeyi garantileyen Yılport Samsunspor’u da tebrik etti.

Kaynak: AA / Siyaset

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Giriş Yap

Samsuncity ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin