Torku Şekerspor’dan 2 altın madalya

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Torku Şekerspor Güreş Grubu, 2 sportmen ile gittiği Samsun’dan 2 Türkiye Şampiyonluğu ile dönmeyi başardı. 2 sıklette karşılaşmaya katılan Torku Şekerspor, Konya’ya 2 altın madalya ile döndü.

Amatör imkanlarla profesyonel bir çalışma ortaya koyan Torku Şekerspor idaresi, genç atletlerle çıktığı yolda emin adımlarla muvaffakiyetleri elde etmeye devam ediyor. Türkiye Güreş Federasyonu’nun 2023 faaliyet programı çerçevesinde, 3-5 Nisan tarihleri ortasında Samsun’da düzenlenen Yaşar Doğu U17 Hür Güreş Türkiye Şampiyonası’na 55 vilayette yaklaşık 750 atlet katıldı. 4 farklı minderde dereceye girmek için verilen gayretler büyük çekişmeye sahne oldu. Şampiyonada 51 kilogramda mindere çıkan Torku Şekerspor’dan Ömer Altaş, finalde Kayseri Şekerspor’dan Denizhan Uğur’u mağlup ederek Türkiye Şampiyonluğu’nu kazanırken, 60 kilogramda Halil Çınar, Osmaniye GSK’den Kemal Şahbaz’ı puan vermeden yenerek Türkiye Şampiyonu oldu.

PANKOBİRLİK Genel Lideri ve Konya Pancar Ekicileri Kooperatifi Lideri, tıpkı vakitte Torku Şekerspor Fahri Lideri Ramazan Erkoyuncu, cet sporu güreşte gençlere yatırım yapmaya devam edeceklerini belirterek, “Kulübümüzde genç atletlerimizle çaba ediyoruz. Gençlerimiz azimle çalışıyor ve muvaffakiyetleri da haklı olarak elde ediyor. Gayemiz aktif olduğumuz güreş, bisiklet ve bedensel engelliler badminton branşlarında atletlerimizin ulusal ekipte yer almalarına katkıda bulunarak ülkemize de madalyalar kazandırmaktır” dedi.

Samsun’dan 2 altın madalya kazanarak döndüklerini söz eden Konya Torku Şekerspor Kulüp Lideri Ahmet Bozdam da, “Yakın vakitte faaliyete başladığımız güreş branşında gençlere yaptığımız yatırımlar madalya olarak dönüyor. Samsun’da 2 atletimiz da Türkiye Şampiyonu oldu. Ömer ve Halil, kendi sıkletlerinde altın madalya kazandı. Bizlere her vakit dayanak veren PANKOBİRLİK Genel Liderimiz Ramazan Erkoyuncu’ya teşekkür ediyorum. Gece gündüz çalışan antrenörlerimizi ve atletlerimizi kutluyorum. Amatör branşlarda, profesyonel bir anlayışla yolumuza devam edeceğiz” diye konuştu. – KONYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Giriş Yap

Samsuncity ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin