AK Parti Genel Lider Yardımcısı Yazıcı: ” Bu çalışmalar takdire şayan”

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Samsun Büyükşehir Belediye Lideri Mustafa Demir’i ziyaret eden AK Parti Genel Lider Yardımcısı Hayati Yazıcı, Samsun‘da Büyükşehir Belediyesi’nin 4 yılda yaptığı çalışmaların takdire şayan olduğunu söyledi

Samsun‘da bulunan AK Parti Genel Lider Yardımcısı Hayati Yazıcı, Büyükşehir Belediye Lideri Mustafa Demir’i ziyaret etti. Lider Demir, ziyarette kentte gerçekleştirilen çalışmalar ve yapılması planlanan projelerle ilgili bilgi verdi.

Samsun‘da muazzam bir dönüşüm var”

Ziyarette konuşan Genel Lider Yardımcısı Hayati Yazıcı, ” Samsun‘da kırsal mahallelerde su ve yol sıkıntısının tahlile kavuştuğunu öğrendim. Bu çok büyük bir hizmet. Bunu nasıl başardınız diye sormadan edemedim. Burada çok hoş bir çalışma var. Büyükşehir Belediyesi’nin 4 yılda yaptığı çalışmalar takdire şayan. Samsun‘da muazzam bir değişim ve dönüşüm var. Bu dönüşüm başkalaşma istikametinde değil. Tarihi kimliğine daha uygun daha özgün. Kentsel dönüşüm çalışmalarını inceledik. Tarihi doku gün yüzüne çıkarılmış. Mahallî mimari örneklerini gördük. Çalışmaları çok beğendim. Bu bana memnunluk verdi” diye konuştu.

“Yüzyılın seçimi olacak”

14 Mayıs 2023 Pazar günü yapılacak Cumhurbaşkanı ve 28’inci Devir Milletvekili Genel Seçimleri’ne sayılı gün kaldığını söyleyen Yazıcı, “Millet görüyor kim iş yapar. Külfetleri aşacak takımların Cumhurbaşkanı Erdoğan liderliğindeki takımlar olduğunu görüyor. 14 Mayıs Türkiye’nin en değerli, yüzyılının seçimi olacak” halinde konuştu.

“Öncü kent samsun”

Ziyaretten ötürü duyduğu memnuniyeti lisana getiren Lider Demir ise “Kentimiz için vizyon projeler hazırlayarak yeni bir dönüşümü hayata geçirdik. ‘Öncü kent’ Samsun

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Siyaset

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Giriş Yap

Samsuncity ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin