AK Parti’li Karaaslan, Samsun’da bayan seçmenlerle buluştu Açıklaması

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

AK Parti Genel Lider Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, “Sayın Ticaret Bakanımız Mehmet Muş’un gelişiyle Samsun için inşallah çok fırsatlar dolu, öbür bir devir inşa ediliyor.” dedi.

Samsun’un Canik ilçesinde partisinin seçim uyum merkezinde bayan seçmenlerle bir ortaya gelen Karaaslan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın selamlarını iletti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile bugün telefonla konuştuklarını belirten Karaaslan, “Sayın Cumhurbaşkanımız, Allah ona sağlıklı uzun ömürler versin, az evvel telefonla konuştuk. Sayın Bakanımız bir husus arz etti, Samsun ile ilgili çok kıymetli bir husus. Sesini duyduk. Pek yeterli olduğunu ve selamlarını, sevgilerini, muhabbetlerini iletti.” diye konuştu.

Kadınların, doğrunun yanında yer alması gerektiğini lisana getiren Karaaslan, şunları kaydetti:

“Partimiz kurulalı 21 yıl oldu. 20 yıldır iktidardayız, 15 seçimdir karşınızdayız. Allah’a hamdolsun. Bize yollarla ilgili talepler geliyor, işle ilgili talepler geliyor. O mevzuda da Samsun çok şanslı bir periyot yaşıyor. Sayın Ticaret Bakanımız Mehmet Muş’un gelişiyle Samsun için inşallah çok fırsatlar dolu, diğer bir devir inşa ediliyor. Neden? Ticaretin başındaki isim geldi Samsun’a. Yani bütün ticaret alanlarındaki çalışmaları yöneten, yönlendiren, projeleri, yatırımları destekleyen grubun başındaki isim Sayın Mehmet Muş Samsun’da. Adaylığı açıklanır açıklanmaz yaptığımız görüşmeler ve toplantılarla Samsun için daha fazla ne yapabiliriz, istihdamı, tarıma dayalı endüstriyi artıracak bahisleri görüştük. Çocuklarımıza nitelikli, katma pahası yüksek yeni yatırımları bu kente kazandıracağız.”

Çiğdem Karaaslan, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın, 4 Mayıs’ta Samsun’da gerçekleştireceği mitinge tüm bayanları davet etti.

Toplantıya, Ticaret Bakanı Mehmet Muş’un eşi Eymen Muş, AK Parti Samsun Bayan Kolları Lideri Rabia Bay Keser ile partililer katıldı.

Kaynak: AA / Recep Bilek – Siyaset

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Giriş Yap

Samsuncity ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin