Bakan Muş: Samsun Kent Hastanesi 2024 yılı Mart ayında açılacak

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

SAMSUN’da üretimi devam eden Şehir Hastanesi‘nin inşaatında incelemelerde bulunan Ticaret Bakanı Mehmet Muş, 2024 yılı Mart ayında faaliyete geçeceğini açıkladı.

Ticaret Bakanı ve AK Parti Samsun Milletvekili Adayı Mehmet Muş, Samsun’da üretimi devam eden Şehir Hastanesi‘nin inşaatını inceledi. Üretimi devam eden hastane inşaatı hakkında yetkililerden bilgi alan Bakan Muş yaptığı açıklamada, inşaatın betonarmesinin yüzde 97 oranında tamamlandığını söyledi.

Samsun Şehir Hastanesi‘nin değerli bir gereksinimi karşılayacağını söyleyen Bakan Muş, “Nasip olursa 11 Kasım’da projenin tamamlanması öngörülüyor. 2024 yılı mart ayında da hastanenin bütün tefrişatının tamamlanarak  hizmet vermeye başlayacağını Sıhhat Vilayet Müdürlüğümüz planlıyor. Burası bütçe kaynakları ile yapılan bir hastane. Samsun’da da kıymetli bir gereksinimi karşılayacak. Hem ameliyathane sayısını artırıyoruz hem ağır bakım ünitelerini, olağan yatakları hem de acil servisini. Bir de hastanenin temas yolunun yapılması gerekiyor. Onunla ilgili çalışmalar da son evreye geldi. Gerekli bütçe ve ödenekler ayrıldıktan sonra ihalesi yapılıp yol çalışması da başlayacak ve ulu bir formda 2024 yılı bahar itibariyle burası hizmet vermeye başlayacak” dedi.

Bakan Muş daha sonra beraberindekilerle birlikte Kent Hastanesi inşaatında yapılan örnek odada incelemelerde bulundu.


Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Ersin Demir – Siyaset

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Giriş Yap

Samsuncity ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin