AK Parti’li Karaaslan, Samsun’da bayan seçmenlerle bir ortaya geldi Açıklaması

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ak Parti Genel Lider Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, “14 Mayıs 2023 günü tarihi bir gündür. O gün bu ülke yine tarih yazacak. O gün bu tarih cumhuriyetin kuruluşuna giden yolda birinci adımın atıldığı kentte de yazılacak.” dedi.

Karaaslan, partisince kentteki bir düğün salonunda düzenlenen Bayan Seçmen Buluşması programında yaptığı konuşmada, Türkiye’nin son 20 yılda çok ara katettiğini söyledi.

Ak Parti‘nin yaptığı son hizmetleri sıralayabildiğini, daha fazlasına vaktin yetmeyeceğini anlatan Karaaslan, “Yollar, köprüler, barajlar, konutlar… Bunların hepsini el birliğiyle millet devlet el ele vererek yaptık. 11 kentte asrın değil, asırların felaketi yaşandı. Canlarımızı yitirdik. 50 binden fazla vatandaşımızı kaybettik. ‘O canlarımızı geri getiremeyiz lakin onun dışında kalan her şey için kentlerimizi yine inşa ederiz’ dedik. Sarsıntı vaktinde ve sonrasında elinizden geleni arkanıza koymadınız. Devletimizin tüm imkanlarını bölgeye gönderdik. Hamdolsun bugün yaralar sarılıyor.” tabirlerini kullandı.

Karaaslan, eski Türkiye olsaydı bunların yapılamayacağını lisana getirerek, şöyle devam etti:

“Bugün sonlarımızın içinde ve ötesinde büyük gayret veriyoruz. İHA’larımızla SİHA’larımızla kendi mühimmatlarımızla veriyoruz bu çabayı. Birileri çıkmış, ‘Terörle çabayı durduracağız’ diyor. Siz buna müsaade verir misiniz? Yurt dışındaki, hudutlarımızın ötesindeki operasyonlara, tezkereye ‘hayır’ oyu verenlere siz takviye verir misiniz? Evlatlarımızın geleceğini farklı tehditlerle tehlikeye sokmak isteyenlere, bu ülkenin kazanımlarını feda etmek isteyenlere, bizim eser olarak nitelediklerimizi durdurmak isteyenlere siz fırsat verir misiniz? Bayanlar fırsat vermezse hiçbir şey yapamazlar. Anneler fırsat vermezse hiçbir şey yapılamazlar.”

Tehdidin en büyüğünün ailelere ve evlatlara yönelik olduğunu, ulusal ve manevi kıymetlerin ayaklar altına alındığını anlatan Karaaslan, “Gün bugündür. 14 Mayıs 2023 günü tarihi bir gündür. O gün bu ülke yine tarih yazacak. O gün bu tarih cumhuriyetin kuruluşuna giden yolda birinci adımın atıldığı kentte de yazılacak. Mustafa Kemal Atatürk’ün kurduğu cumhuriyete bugün lisan uzatanlar, ‘Onu değiştireceğiz’ diyenlere Samsun’un bayanları hiç müsaade verir mi? Asla vermeyiz.” diye konuştu.

Karaaslan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın açıkladığı konut hanımlarının emekliliği için verilecek destekleme konusunda da açıklamalarda bulundu.

Kaynak: AA / Fatih Mehmet Kürkçü – Siyaset

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Giriş Yap

Samsuncity ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin