CHP Samsun Vilayet Lideri Fatih Türkel, Gülsan Sanayi Sitesi esnafını ziyaret etti

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

MEHMET REBİİ ÖZDEMİR

CHP Samsun Vilayet Lideri Fatih Türkel, taşınmak istenen Gülsan Sanayi Sitesi esnafını ziyaret etti. Türkel, “Sizi bu kaygıdan kurtaracak Millet İttifakı. Sizi Mustafa Demir’in tek adam kararlarından kurtarıp sizin haklarınızı savunacak, Millet İttifakı‘dır. Şayet pazar günü Gülsan esnafı, Mustafa Demir’in partisi AKP’ye koşa koşa oyunu verirse de geçmiş olsun” dedi.

Fatih Türkel, dün Gülsan Sanayi Sitesi’nde esnafla bir ortaya geldi. Sanayi esnafının meselelerini ve taleplerini dinleyen Türkel, şunları söyledi:

“En son 2021 yılında ben ve arkadaşlarım, sizin yanınızda dikkat çekmek, Büyükşehir Belediyesi’nin, Etraf ve Şehircilik Bakanlığı’nın dükkanlarınıza çökmek istediğini ve kamuoyuna duyurmak için yeniden buralardaydık. Geldik buralarda toplantılar yaptık, canlı yayınlar yaptık, basın açıklamaları yaptık. Bugün de arkadaşlarımızla birlikte buradayız. Sizlerin derdinize, kaygınıza, çilenize, üç 30 paraya esnafımızın dükkanlarına Büyükşehir Belediyesi’nin ve kamu gücünü kullanarak birilerinin çökmesine dikkat çekmek için buraya geldik.

“EKMEĞİN SAĞI, SOLU CHP’Sİ, MHP’Sİ, AKP’Sİ OLMAZ”

Sizler çağırdınız, biz geldik. Dernek liderimiz çağırdı bizi, biz geldik. Değerli dostlarım; Gülsan Sanayi esnafı, ekmeğine sahip çıkmak zorunda. Gülsan Sanayi esnafı, bir ortaya gelip, kol kola siyasetçilere demek zorundaki ‘Bizim ekmeğimizle oynamayın. Bizim aşımızla oynamayın. Samsun’un en bedelli topraklarına, gelip burada üç 30 paraya çöküyorsunuz. Bizi Ankara yoluna atıyorsunuz, dağın başına. Burada üç kuruşa aldığınız toprakları, topraklarımızı, dükkanlarımızı, 20 misli parasına orada bize dükkan satıyorsunuz’. Bu, bir siyaset değil. Bu, bir ekmek sorunu. Biz, buraya suiistimal etmeye gelmedik. Biz, buraya gösteri yapmaya gelmedik. Biz, buraya binlerce Gülsan Sanayi esnafının hakkına sahip çıkmaya geldik. Değerli değil, gelenler hepinizden, Allah razı olsun. Deyin ki komşularınıza, ‘CHP Vilayet Lideri, milletvekili adaylarıyla birlikte geldi. Ayın 15’inde iktidar oluyorlar. Pazar günü akşam seçimi kazanacaklar, pazartesi günü iktidar oluyorlar. İktidar olduktan sonra Gülsan Sanayi esnafını üç 30 paraya Samsun Büyükşehir ezdirmeyecekler’ diye selamlarımızı söyleyin. Bizler, bu kentin çocuklarıyız. Biz, bu tavanın balığız, bu kentin evlatlarıyız. Ben de bu endüstride çıraklık yaptım. Aziz Atik’in burada servisi olduğu vakit, motor atölyesinde çıraklık yapmış bir evladınızım, kardeşinizim. Biz, bu kentin çocuklarıyız. Ekmeğin sağı, solu CHP’si, MHP’si, AKP’si olmaz. Size hizmet eden kim? Sizin haklarınızı savunan kim? Burada dükkanlarınızla, ekmeğinizle oynayan kim? Bunlara Gülsan Sanayi esnafının bir bakması lazım, bir değerlendirmesi lazım. Son olarak şunu söyleyeyim; Allah’ın müsaadesiyle dedim ya biz, milletvekillerimizle birlikte Meclis’e gideceğiz, sizlerin temsilcisi olacağız. Ancak son olarak şunu söylemeliyim ki sizi bu sıkıntıdan kurtaracak Millet İttifakı. Sizi Mustafa Demir’in tek adam kararlarından kurtarıp sizin haklarınızı savunacak, Millet İttifakı‘dır. Şayet pazar günü Gülsan esnafı, Mustafa Demir’in partisi AKP’ye koşa koşa oyunu verirse de geçmiş olsun.

“ÖZEL FORMAMIZI ÇIKARTTIK, AY YILDIZLI TÜRK BAYRAĞI FORMAMIZI GİYDİK”

Siyaset, grup tutmak değildir. Siyaset, din değildir. Hepimiz farklı ayrı gruplar tutabiliriz, hepimiz farklı ayrı formalar giyebiliriz. Kimimiz Trabzonspor’u, kimimiz Beşiktaş’ı, kimimiz diğer bir ekibi. Lakin biz, Millet İttifakı bileşenleri olarak, bütün özel formalarımızı çıkardık, ay yıldızlı, Türk bayraklı formamızı giydik ve milletin, sizlerin hizmetkarı olmaya devam ettik. Yaralarınızı biliyoruz, sorunlarınızı biliyoruz. Birazdan değerli milletvekili adayımız Suat Yıldız, Nazan Güneysu, öteki arkadaşlarımız, Mehmet Özdağ gerekli açıklamaları yapacaklar. Ben, 3 yıldır olduğu üzere bundan sonra da yanınızda olmaya devam edeceğim. Bundan sonra problemlerinizi, darlarınızı, sorunlarınızı savunmaya devam edeceğiz… Ben, bizden sonra Sayın Milletvekili Fuat Köktaş’ı da buraya bekliyorum. Seçimden sonra sanayi esnafına ne cins vaatlerde bulunuyor, sizin sorunlarınızı nasıl çözmüş, lokal seçimlerden sonra sanayi esnafının mağduriyetini nasıl giderecek, bunu da sizlere anlatmasını bekliyorum.”

Kaynak: ANKA / Siyaset

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Giriş Yap

Samsuncity ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin