Cumhurbaşkanı Erdoğan: Ulusal gayrete öncülük eden Samsun, Türkiye Yüzyılı’nın da sancaktarı olacaktır

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

‘MİLLİ GAYRETE ÖNCÜLÜK EDEN SAMSUN, TÜRKİYE YÜZYILI’NIN DA SANCAKTARI OLACAKTIR’

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Giresun ve Ordu mitinglerinin akabinde Samsun‘a geldi. Evvel Büyükşehir Belediyesi’ne geçen Erdoğan burada kısa bir mühlet dinlendi. Büyükşehir Belediye Lideri Mustafa Demir’in karşıladığı Erdoğan daha sonra miting için Cumhuriyet Meydanı’na geçti. Burada vatandaşlara hitap eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Bu Samsun sevilmez mi? Hele 14 Mayıs’ta akşamında sevdamız o balkonda inşallah gerçekleşecek. Şimdiden hazır mıyız, görüyorum ki hazırız. Kente girdiğimiz andan itibaren o ne süper bir kalabalık, izdihamdı. Bu bir şeyi gösteriyor. Yürüyoruz, 14 Mayıs’a yürüyoruz. Sandıkları patlatmaya yürüyoruz. Şu anda karşımdaki tablo bunu gösteriyor. Bizi aşkla bağrına basan Samsunlu kardeşlerime hürmetlerimi iletiyorum. Harika Lige yükselen Samsunspor’u, oyuncuları, teknik grubu tebrik ediyorum. Ulusal uğraşa öncülük eden Samsun, Türkiye Yüzyılı‘nın da sancaktarı olacaktır. Meydanların lisanı bize bunu söylüyor gösteriyor. On binler bize onu anlatıyor. Burada şu anda caddeler hariç 120 bin kişi var. Bay Bay Kemal naber? Bak meydan gör. Türkiye iradesine ve geleceğine sahip çıkıyor. Gençlerimiz Türkiye Yüzyılı vizyonumuza sahip çıkıyor. Bayanlarımız, onlar için yapacaklarımıza sahip çıkıyor. Emekçi kardeşlerimiz, haklarını teslim etmek için verdiğimiz uğraşa sahip çıkıyor. Milletimiz, kurduğumuz hayallere, belirlediğimiz amaçlara sahip çıkıyor. Cumhur İttifakı olarak oyunları boza boza, zincirleri kıra kıra, daima birlikte omuz omuza zafere koşuyoruz zafere. 85 milyon olarak emin adımlarla Türkiye Yüzyılı’na yürüyoruz. Samsun 14 Mayıs’ta durmak yok yola devam diyor muyuz? Samsun 14 Mayıs’ta Türkiye Yüzyılı için çabucak artık diyor muyuz? Maşallah. İşte 19 Mayıs’ta Gazi’yi Tütün İskelesi’nde karşılayan Samsun budur. 21 yıldır bizlere yoldaşlık yapan Samsun budur. 81 vilayetimiz için çalışmayı sürdürüyoruz. Ne makam ne koltuk üzere kederimiz var. Tek maksadımız milletimize layıkıyla hizmet etmektir. 21 yılı iktidarda olmak üzere 40 yıldır sizlerin huzurunuzdayız. Tüm Türkiye’ye verdiğimiz çabayı çok yeterli biliyor” diye konuştu.

‘TÜRKİYE’NİN ŞAHLANIŞ DEVRİNİ BİRLİKTE BAŞLATACAĞIZ’Yapılan hizmetlerin gösterildiği sinevizyon gösterisinin akabinde “Bay Bay Kemal senin bu türlü bir şeyin var mı?” diye soran Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Bunların bu türlü hizmeti var mı? İhracatımızı 255 milyara birlikte ulaştırdık. Savunma endüstrimizin yüzde 80 dışa bağımlılığını yüzde 20’ye bir arada düşürdük. Savunma endüstrimizin yüzde 80 dışa bağımlılığını yüzde 20’ye bir arada düşürdük. İnşallah Türkiye’yi 14 Mayıs’ta çok daha ileriye taşıyacağız. 14 Mayıs’ta ülkemizin şahlanış periyodunu birlikte başlatacağız. Samsun 14 Mayıs’ta çocuklarımızın geleceğine sahip çıkıyor muyuz? Bunlar, onca pürüze, akına, sabotaja karşın 21 yılda başardıklarımızdır. Artık bu CHP ve İP’e 14 Mayıs’ta gereken dersi veriyor muyuz? Tüm dostlarımıza ulaşacağız. Kale içeriden fethedilir. Hanım kardeşlerimin işi çok değerli. Beyefendiler, gençler sizlerde arkadaşlarınıza ulaşacaksınız. Bay Bay Kemal’le bunlar olmaz. Bu yalancıdan bir şey olmaz. Bunların ülkemize kazandırdıkları bir şey yok. Bizi menzile ulaştıracak yol haritamızı oluşturduk. Başkalarının bu türlü bir yol haritası yok” ifadelerini kullandı.Zorluklara aldırmadan, terör örgütlerine boyun eğmeden, dik duracaklarını söyleyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Doğalgaz yanıyor, gözleri var görmüyor, lisanı var konuşamıyor, bunların kalbi mühürlü. 21 yılda nasıl yaptıysak, yeniden o denli başaracağız. Bay Bay Kemal teröristlerle yürüyor. Talimatı Kandil’den alıyor. Kandil’dekinin dini var mı, kitabı var mı? Ben Kürt kardeşlerimi tenzih ederim. Bunlar Diyarbakır annelerinin yavrularını dağa kaçıranlar değil mi? Ne yazık ki Bay Bay Kemal bunlarla el ele omuz omuza yürüyor. Bay Bay Kemal, ‘Selo’nun cürmü yok ki’ diyor. 51 Kürt kardeşimizin vefatına neden oluyor, sen onun ‘suçu yok’ diyor. Eline lisanına dursun. İşte 14 Mayıs bunun için çok değerli. Evlat katili Öcalan’ı da çıkaracakmış. İşte Cumhur İttifakı’nın iş başında olması çok değerli. Bunlara kalsa ülkemizin altını üstüne getirirler. Lakin bunlara bu fırsatı ermeyeceğiz” diye konuştu.’AK PARTİ’YE, MHP’YE, CUMHUR İTTİFAKI’NA LGBT GİREMEZ’İktidara gelmenin yolunun milletin iradesi yerine FETÖ’cüler ve bölücülerle iş birliğinde arayanları sandığa gömeceklerini lisana getiren Cumhurbaşkanı Erdoğan şöyle konuştu:

“Bu iş o denli Bay Bay Kemal üzere bol keseden boş vaat dağıtanların karı değildir. Bu zat SSK Genel Müdürü oldu. İnsanları hastane kapılarında süründürdü. İnsanları inim inim inletti. Hasta ölüyse rehin aldı. CHP’de milletvekili oldu, Baykal’ı sırtından bıçakladı. Genel Lider oldu, CHP seçmenine gün yüzü göstermedi. Bu partiyi köken ve mezhep fanatiklerinin eline teslim etti. 2019 seçimlerinde namus kelamı verdi, daha birinci ay 15 bin belediye çalışanını ekmeğinden etti. Hizmet bekleyen İzmirliye bir hayrı dokunmadı. Öteki belediyelerde bırakın yeni yatırım yapmayı mevcut çalışmaları dahi yürütmedi. Gazi Mustafa Kemal’in partisini marjinallerin, cumhuriyet düşmanlarının, LGBT savunucularının, manda ve himaye peşinde koşanların ulusal bünyeye ziyanlı mandacı muhipler cemiyetine çevirdi. AK Parti’ye, MHP’ye, Cumhur İttifakı’na LGBT giremez. CHP, YETERLİ Parti, HDP, LGBT’ci mi? Evet. Öbürleri hayır diyebiliyor mu? Öyleyse tutmadığı kelamların hesabını vermek yerine sağa sola sana kelam diyor. Sen hangi kelamı tuttun ki. Palavrayla takiyeyle milletimi kandıracağını zannediyor. Londra’daki tefecilerden ayarladım dediği 300 milyar doların olmadığını ittifak ortağı ikrar etti. Kandil’deki terör baronlarının niye kendisini desteklediğini açıklamıyor. Pelsinvanya’daki hamburgercide 8 saat kimlerle ne konuştuğunu söylemiyor. İHA’dan SİHA’dan ulusal muharip uçağımızdan niye rahatsız olduğunu açıklamıyor. Niye Togg fabrikasını ziyaret etmediğini söylemiyor. Selo’nun kapısında milletvekillerine niye nöbet tutturduğunu söylemiyor. Varsın Bay Bay Kemal konuşmasın, hakkı söylemesin. Biz onun kimlerle ne işler çevirdiğini, bebek katillerine ne kelamlar verdiğini, batılı büyükelçilere neleri taahhüt ettiğini çok yeterli biliyoruz. Güya ülkeye bahar getirecek, derme çatma masa ve adayı işte bu kendi ortalarında anlaşamıyorlar. Çıkmışlar memleket sıkıntılarını çözeceklerini söylüyorlar. Buradan Samsun’a soruyorum kelamını tutmayanların vaatlerine sağlam mi? Kandil’le iş tutanlardan hayır gelir mi? Bu kumar masasından Samsun’a hayır gelir mi? IMF komiserleriyle otel odalarında pazarlık yapanlar Türkiye iktisadını büyütebilir mi? Millete parmak sallayanlar demokrat ve özgürlükçü olabilir mi? 14 Mayıs’ta bu maskeli baloya son vereceğiz.”

Ersin DEMİR- Emre ÖNCEL- Melih İlhan GÜN/SAMSUN,


Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Siyaset

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Giriş Yap

Samsuncity ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin