Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişçi: “14 Mayıs akşamı bu millet size gereken karşılığı verecek”

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

– Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişçi:

14 Mayıs akşamı bu millet size gereken yanıtı verecek”

Türkiye en son şahlanışını 15 Temmuz hain darbe teşebbüsünde gösterdi”

KIRIKKALE – Kırıkkale’de konuşan Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişçi, “Sabredin, 14 Mayıs akşamı bu millet size gereken karşılığı verecek. Ancak onlar sabırsızlanıyorlar, tez ediyorlar. Zannediyorlar ki bu aziz milletin his ve niyetlerinde bir değişiklik var. Benim milletim, Kırıkkaleli, Keskinli kardeşlerim motamot burada durduğu üzere yerinde duruyor” dedi.

Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişçi, Kırıkkale’nin Keskin ilçesinde ziyaretlerde bulundu. İlçede vatandaşlara seslenen Bakan Vahit Kirişçi, yaklaşan 14 Mayıs seçimleri ile ilgili de değerlendirmelerde bulunarak muhalefet partilerine tenkitlerde bulundu.

“Bu seçim öteki seçimlerden farklı”

“Siz bu vakte kadar inanmadığınız hiçbir şeyin ne yanında ne sağında ne solunda ne da gerisinde durmadınız. Hakikat olan hak ve hakikat ismine, daima bunu gösterdiniz” diyerek kelamlarına başlayan Kirişçi, “14 Mayıs’ta bir seçim var. Bu seçim bu vakte kadar 15 seçime girmiş AK Parti için ve de bizim karşımızda her seçim kaybetmiş müptezeller için 16’ıncı seçim. ‘Biz 16’ncı seçimi gerçekleştireceğiz’ diye düşünmeyin. Zira bu seçim başka seçimlerden farklı. 15 seçimin 15’inde de sizler, Kırıkkalemiz, ülkemiz daima Cumhurbaşkanımızın yanında durdu, destekçisi oldu. Milletvekili seçimde birinci parti yaptı, mahallî seçimlerde belediye liderlerimizi iş başı yaptırdı, referandumda bizim dediklerimiz gerçekleşti. Allah’ın müsaadesi ile bu seçimde de bunun tekrar edeceğine olan zerre miskal kuşkumuz yok. Bizim bu seçimle ilgili bütün kardeşlerimizi, büyüklerimiz, yaşıtlarımızı, küçüklerimizi bilgilendirmemiz gerekiyor. Bu seçim bir beka seçimidir. Bu seçimde ülkeyi gündem belirleyen bir ülke olmuşken yalnızca kendi gündemini kendi belirleyen değil, dünyanın da gündemini belirleyen bir ülke olmuşken, ’21 yıl öncesi Türkiye‘sine götürüp gündemi belirlenen bir ülke olsun’ isteyenler var. Bunun aşkı, heyecanı ile tutuşanlar var. Lakin artık o geride kaldı, o bitti, oraya geri dönüş yok” dedi.

Türkiye en son şahlanışını 15 Temmuz hain darbe teşebbüsünde gösterdi”

Türkiye‘nin ayağına vurulan bütün prangalardan kurtulduğunu kaydeden Kirişçi, “Darbelerin her türlüsünü gördük, her türlü muammerlere tabi tutulduk. Kimisine 68, kimisine 78 nesli, kimine Alevi, kimine Sünni, kimine laik, kimine anti laik dediler. Bunların hepsi bizim gücümüzü yok etti. Lakin Türkiye en son şahlanışını 15 Temmuz hain darbe teşebbüsünde gösterdi. Artık Türkiye ayağına vurulan bütün prangalardan kurtuldu. Prangalarından kurtulmuş bir Türkiye Cumhuriyeti Devleti ve başında 21 yıldır Cumhurbaşkanlığımızı, başbakanlığımızı, liderliğimizi yapan bir Recep Tayyip Erdoğan var” diye konuştu.

“14 Mayıs akşamı bu millet size gereken yanıtı verecek”

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Siyaset

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Giriş Yap

Samsuncity ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin