Muharip gazilere yeni hizmet binası

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Samsun Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan Türkiye Muharip Gaziler Derneği Samsun Şubesi yeni hizmet binası düzenlenen merasimle açıldı.

Daha evvel Anakent İş Merkezi içerisinde yer alan Türkiye Muharip Gaziler Derneği Samsun Şubesi’ne Büyükşehir Belediyesi tarafından Adnan Kahveci Parkı’nda yeni bina yapıldı. Bina için açılış merasimi düzenlendi.

“Burası bu kentin en hoş lokasyonu”

Açılış programında konuşan Samsun Büyükşehir Belediye Lideri Mustafa Demir, “Gazilerimizin ben de başka bir yeri var. ‘Gazilerimiz için en hoş yer neresi’ dedik ve burada karar kıldık. Burayla ilgili gerekli düzenlemeyi yaptık. Ulaşımı çok kolay. Buranın peyzajını da büsbütün gazilerimize nazaran düzenledik. Biz gazilerimize hayattaki şehitler olarak bakıyoruz. Kurtuluşa giden birinci adımın atıldığı, kurtuluş meşalesinin yandığı bu kentin en hoş yerini en hoş lokasyonunu gazilerimize tahsis ettik” dedi.

AK Parti Genel Lider Yardımcısı, Samsun Milletvekili ve Milletvekili Adayı Çiğdem Karaaslan programda yaptığı konuşmada “Gazilerimiz istekleri bizim için buyruktur. Biz her vakit sizlerin yanındayız ve her vakit takviye olmaya da devam edeceğiz” sözlerini kullandı.

Ticaret Bakanı ve AK Parti Samsun Milletvekili Adayı Mehmet Muş ise “Bu topraklar dünyanın en değerli toprakları. Siz gazilerimiz bizim için çok değerlisiniz. Samsun’da sizler için çok hoş bir hizmet binası Büyükşehir Belediyemiz tarafından yapıldı. Başta Büyükşehir Belediye Liderimiz olmak üzere emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Açılış programına Türkiye Muharip Gaziler Derneği İdare Şurası Lideri Beyazıt Yumuk, Samsun Şube Lideri Ahmet Diril ve gaziler katıldı. – SAMSUN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Mahallî

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Giriş Yap

Samsuncity ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin