Ticaret Bakanı Muş, Samsun’da esnafla bir ortaya geldi

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ticaret Bakanı Mehmet Muş, Samsun‘un Çarşamba ilçesinde Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi üyeleriyle bir ortaya geldi.

Samsun‘dan AK Parti milletvekili adayı gösterilen Muş, bir restoranda düzenlenen programda yaptığı konuşmada, şiddetli bir süreçten, kuvvetli günlerden geçtiklerini söyledi.

Önlerinde bir seçim bulunduğunu hatırlatan Muş, “14 Mayıs’ta 2028’e kadar idaresi seçeceğiz. Türkiye biliyorsunuz, 1950’ye kadar seçim olmadan tek parti ile yönetildi. 1950’de çok partili sisteme geçildi ve akabinde ikili üçlü koalisyonları gördük.” dedi.

AK Parti’nin 2002 yılında iktidara geldiğini ve bugüne kadar iktidarını sürdürdüğünü belirten Muş, şöyle devam etti:

“Türk siyasi tarihi seçimle gelen önderleri şöyle söyler, Menderes, Özal, Erdoğan. Bir fotoğraf vardı hatırlar mısınız, üçünün fotoğrafının olduğu. Altında da şu yazıyordu, ‘Milletin adamları’. Zira millet bu adamları iktidara getirdi. Birine darbe yaptılar, başkası vazifesi başında vefat etti, birine de darbe yapmaya kalktılar, millet sokağa indi. Artık yeni bir seçim arifesindeyiz. Artık Cumhurbaşkanı’nın işleri yapabilmesi için ardında güçlü de bir meclis olması gerekiyor. İradenin olmadığı yerde iktidar olmaz. Artık karşımızda 6’lı değil, 7’li bir masa var. 6’lı masa dediler lakin masanın altından terör örgütünün siyasal uzantısı HDP çıktı. Pekala her biri başka renkte olan bu 7’li masaya ülkeyi nasıl teslim edeceğiz? İşte bu nedenle AK Parti’nin bu ülkede iktidara devam etmesi gerekiyor.”

Muş, 14 Mayıs seçimlerinin büyük değer taşıdığına işaret ederek, “Masadan kalkan biri var biliyorsunuz. Masa için, ‘noter masası, kumar masası’ dedi. ‘Ben bu masaya tekrar oturmam’ dedi. Pekala ne oldu da hangi güçler onu 3 gün sonra masaya tekrar oturttu? İşte bunları düşünerek 14 Mayıs’ta sandığa gitmemiz gerekiyor. Bizler güçlü Türkiye için desteklerinizi tekrar bekliyoruz.” diye konuştu.

Programa AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, Çarşamba Belediye Lideri Halit Doğan, AK Parti Çarşamba İlçe Lideri Taner Özden, Samsun Esnaf ve Sanatkarlar Odalar Birliği Lideri Hacı Eyüb Güler, Çarşamba Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Lideri Selahattin Akkuş ile kooperatif üyeleri katıldı.

Kaynak: AA / Yaşar Karaman – Siyaset

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Giriş Yap

Samsuncity ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin