Ulusal atletler Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesinde ameliyat edildi

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Milli judocular Berat Bahadır ve Azmi Kocabey ile ulusal güreşçi Bünyamin Özcan, çapraz bağ kopması nedeniyle Samsun Üniversitesi Tıp Fakültesi Eğitim ve Araştırma Hastanesinde ameliyat edildi.

Judo Ulusal Ekibi atletleri Berat Bahadır ve Azmi Kocabey ön çapraz bağ, Güreş Ulusal Kadrosu sportmeni Bünyamin Özcan da izole art çapraz kopması nedeniyle Ortopedi ve Travmatoloji Kısmı Öğretim Üyesi Doç. Dr. Lokman Kehribar ve grubu tarafından ameliyat edilerek sıhhatlerine kavuşturuldu.

Samsun Üniversitesi Tıp Fakültesinin spor hekimliği alanında büyük başarılara imza attığını anlatan Kehribar, atletlerin karşılaşma anında ya da idmanlarda meydana gelebilecek sakatlanmalarından ötürü öteki kentlere gitmeden tedavilerinin Samsun’da yapılabildiğini vurguladı.

Milli sportmenlerin yaşadıkları çapraz bağ yırtılmasından ötürü daha evvel İstanbul ya da Ankara üzere kentlere giderek tedavi olduklarını lisana getiren Kehribar, şöyle devam etti:

“Üniversite hastanemizde spor karşılaşmaları yahut idmanlardan kaynaklı sakatlanma, yaralanma üzere durumların tedavisine yönelik sıhhat hizmetlerini en düzgün biçimde vermekteyiz. Hedefimiz spor ya da idmandan kaynaklı sakatlanmaların erken teşhis ve tedavisi ile sakatlanmış sportmenlerin alana inançlı ve süratli halde dönmelerini sağlamak. Kliniğimizde dünya standartlarında sıhhat hizmeti sunuyoruz. Kliniğimizde birebir gün içinde olimpiyat, dünya ve Avrupa şampiyonalarında kıymeti derecelere imza atmış ulusal atletlerimizden Berat Bahadır, Azmi Kocabey ile Bünyamin Özcan, çapraz bağ kopması nedeniyle başarılı formda ameliyat edildi.”

İzole art çapraz bağ ameliyatlarının çok ender yapıldığına işaret eden Kehribar, “Çok kıymetli ameliyatları başarılı formda gerçekleştirdik. Ameliyat sonrası 7-8 aylık takip ve periyodlarla etkin spor hayatlarına geri dönmelerini sağlıyoruz.” dedi.

Ameliyat edilen Berat Bahadır ise sıhhat durumunun güzel olduğunu, birkaç ay sonra hafif halde idmanlara başlayabileceğini söz etti.

Kaynak: AA / Mehmet Kumcağız – Aktüel

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Giriş Yap

Samsuncity ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin