CHP’li Engin Altay: ‘Kadınları sahiplendireceklermiş, yazıklar olsun bu kafaya’

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

EDDA SÖNMEZ

CHP Küme Başkanvekili Engin Altay, Samsun Vezirköprü’de; HÜDA PAR’ın AKP listelerinden milletvekili çıkarmasına değinerek, “Erdoğan yanına o denli bir ortak bulmuş ki benim söylemeye dilim varmıyor fakat adam söylediği için söylüyorum. Hani Şener Şen’in bir sineması vardı Müjde Ar ile ‘Kadın mal mı ki satıla’ diyordu. Bunlar satmaktan da gitmiş bayanları sahiplendireceklermiş, yazıklar olsun bu başa, bu zihniyete yazıklar olsun. Bu türlü olmaz Bu türlü devlet iradesi olmaz. Türk ordusuna kumpas kuranlardan da maalesef milliyetçi olmaz” dedi.

CHP Küme Başkanvekili Engin Altay, cumhurbaşkanlığı 2. çeşit seçimleri için batı ve orta Karadeniz’de çalışmalarını sürdürüyor. Altay, bugün Samsun Vezirköprü’yü ziyaret etti. Altay’a CHP Vilayet Lideri Fatih Türkel, CHP milletvekilleri Suat Binici, Murat Çan, Neslihan Hancıoğlu, Kemal Zeybek, CHP İlçe Lideri Onur Bayburtlu eşlik etti. Altay, Vezirköprü’de vatandaşlara şöyle seslendi:

“TAYYİP BEYEFENDİ TELEVİZYONDAN KAÇIYOR LAKİN SANDIKTAN KAÇAMAZ: Bay Kemal diyor ki ‘Tayyip Beyefendi ister promteri al da gel ister gazetecilerini al gel. TRT olur, AHaber olur hiç fark etmez, gel bir oturalım, şu memleketin problemlerini konuşalım, tartışalım, küfürleşmeyelim, hakaret etmeyelim, palavra söyleyemeyelim’ diyor. Tayyip beyefendi gelmiyor. Tayyip beyefendi televizyondan kaçıyor ancak sandıktan kaçamaz. Artık Tayyip beyin bize attığı seçimin ikinci çeşide kalmasına sebep olan bu milliyetçilik problemlerini ben gücüm yettiği kadar 25, 26 ilçe gezdim anlattım.  Ama Babala Tv’ de Genel Liderimiz bunu tane tane anlattı. Herkes anladı.

KADINLARI SAHİPLENDİRECEKLERMİŞ, YAZIKLAR OLSUN BU BAŞA, BU ZİHNİYETE: Bayanlar var burada artık. Erdoğan yanına o denli bir ortak bulmuş ki benim söylemeye dilim varmıyor fakat adam söylediği için söylüyorum. Hani Şener Şen’in bir sineması vardı Müjde Ar ile ‘kadın mal mı ki satıla’ diyordu. Bunlar satmaktan da gitmiş bayanları sahiplendireceklermiş yazıklar olsun bu başa, bu zihniyete yazıklar olsun. Bu türlü olmaz Bu türlü devlet iradesi olmaz. Türk ordusuna kumpas kuranlardan da maalesef milliyetçi olmaz.

BİZİM VATANDAŞLIĞIMIZ SATILIK DEĞİLDİR: Kurtuluş Savaşımız, Çanakkale Savaşımız, Balkan Harbi bir düşündüğünüz vakit çok savaştık, çok kan akıttık, çok şehit verdik. Niçin? Bu toprakları vatan yapalım diye. Biz de o vatanın vatandaşı olalım diye. Beyefendi artık ‘200 bin dolarlık konut alırsan yanında vatandaşlık bedava’ diyor. Bunu kaldıracağız. 200 bin değil, 200 trilyon dolarlık konut da alsa vatandaşlık vermeyeceğiz. Bizim vatandaşlığımız satılık değildir.

SİNAN ATEŞ CİNAYETİNİN FAİLLERİNİ HAKİMİN ÖNÜNE YATIRAMAZSAK O İKTİDAR BİZE HARAM OLSUN: Gaffar Okkan’ın katledilmesindeki bütün sorumlularını hakim önüne koyacağız. Sinan Ateş katliamını devletin gövdesinde yapıldı. Sinan Ateş cinayeti Türkiye davacıları için bir yürek yarasıdır. Türkiye davacılarına sesleniyorum, Vezirköprü’nün davacılarına sesleniyorum Sinan Ateş cinayetinin faillerini hakimin önüne yatıramazsak o iktidar bize haram olsun. Zehir zıkkım olsun.”

Kaynak: ANKA / Siyaset

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Giriş Yap

Samsuncity ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin