Samsun’da Nikah Sonrası Gelinlikle Oy Kullanma Şaşkınlığı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Samsun‘da sabah nikahları kıyılan genç çift, öğlen saatlerinde de oylarını kullandı. Gelinlikle oy kullanmaya gelen çifti gören vatandaşlar şaşkınlıklarını gizleyemedi.

Türkiye‘de olduğu üzere Samsun‘da da oy kullanma süreci saat 08.00’de başladı. Oy kullanmak için Samsun Ticaret ve Sanayi Odası Ortaokulu’na gelen vatandaşlar ise büyük şaşkınlık yaşadı. Sabah nikahları kıyılan Beyzanur Şen Karabacak (23) ve Erhan Karabacak (26) çifti oy kullanmaya birlikte geldi. Gelin Beyzanur Karabacak gelinlikle otomobilden inip okula gelince, oy kullanmaya gelen vatandaşlar şaşkınlığını gizleyemedi. Sandık başında vazifeli memurlar da şaşırırken, gelin ve damat sırayla oylarını kullandı.

“Vatani misyonumuz her şeyden evvel gelir”

Bugün evlenseler de oy kullanma süreci için direkt sandık başına geldiklerini söz eden damat Erhan Karabacak, “Vatandaşlık misyonumuz her şeyden evvel geliyor. Önceliğimiz vatan olduğu için de nikahın akabinde oy kullanmaya geldik. Vatanımıza milletimize iyi olsun. Rabb’im herkesin işini rast getirsin” dedi.

Gelin Beyzanur Karabacak da çok heyecanlı olduğunu ve vatandaşlık misyonunu yerine getirdiğini söz etti.

“Gelinlikle görünce çok şaşırdım”

Gelinlikle oy kullanmaya gelen çifti görüp büyük şaşkınlık yaşayan Zehra Bozkurt, “Gelinliği görünce şaşırdık. Gelinlerin hastaneye gelmelerine filan alışmıştık fakat gelin ve damadı kıyafetleriyle oy kullanmaya geldiklerini birinci sefer gördük. Bu da ülkeye duyulan saygıyı gösteriyor. Oy kullanmayı bu kadar önemseyip geldikleri için kendilerine teşekkür ederim. Kendilerine de bir ömür uzunluğu memnunluk dilerim” diye konuştu. – SAMSUN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yeni

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Giriş Yap

Samsuncity ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin