AK Parti Samsun Milletvekillerinden 4’ü Mazbatalarını Aldı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ak Parti Samsun milletvekillerinden 4’ü mazbatalarını aldı

SAMSUN – Samsun 28. Periyot AK Parti Milletvekilleri Yusuf Ziya Yılmaz, Çiğdem Karaaslan, Orhan Kırcalı ve Ersan Aksu mazbatalarını aldı.

Samsun Adliye Sarayı İsa Fidan Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen merasimde 28. periyotta Samsun’u temsil edecek olan AK Parti Milletvekilleri Yusuf Ziya Yılmaz, Çiğdem Karaaslan, Orhan Kırcalı ve Ersan Aksu’ya, Vilayet Seçim Konseyi yetkilileri tarafından mazbataları teslim edildi. Merasime çok sayıda partili katılırken, mazbatalarını alan vekiller teşekkür ederek sevinçlerini lisana getirdiler. Samsun’dan milletvekili seçilen Ticaret Bakanı Dr. Mehmet Muş ise merasime katılmadı.

Mazbata merasimi sonrası konuşan AK Parti Genel Lider Yardımcısı ve Samsun AK Parti Milletvekili Çiğdem Karaaslan, “Milletimiz her zamanki üzere yeniden AK Parti ve Cumhur İttifakı’nı çok yüksek teveccühle birlikte 323 milletvekilimizle Türkiye Büyük Millet Meclisiçatısı altında kentlerimizi temsil etme misyonunu bizlere vermiş oldu. Yalnızca bize oy verenlerin değil aslında bir millet olarak hepimizin seçim sürecini tanım ettik. Artık ismine ‘Türkiye Yüzyılı’ dediğimiz yeni bir süreç başladı. Ülkemizin her alanda kalkınma ataklarına devam edeceğiz. Biz Türkiye Yüzyılı’nı, bütün çabaların tıpkı süratte devam edeceği ve muvaffakiyete ulaşacağı ortak geleceğimiz olarak tanımladık” dedi.

Mazbata merasimine ayrıyeten Canik Belediye Lideri İbrahim Sandıkçı katıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Furkan Abrek Ünal – Siyaset

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Giriş Yap

Samsuncity ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin