Bafra Sempozyumu’nun Bildirim Kitabı Yayımlandı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Samsun‘da Bafra Belediyesi tarafından geçen yıl 3-6 Kasım tarihlerinde gerçekleştirilen “Tarihi, Kültürel ve Toplumsal Taraflarıyla Bafra Sempozyumu”nun bildirim kitabı yayımlandı.

Bafra Belediyesinden yapılan açıklamaya nazaran, Belediye Lideri Hamit Kılıç, kısa mühlet evvel basımı tamamlanan sempozyum kitabından AK Parti Samsun Milletvekili Orhan Kırcalı’ya ikram etti.

Kitabı inceleyen Kırcalı, her kademesini ilgiyle takip ettiği sempozyumun akabinde kitabın hazırlanmasının değerine değinerek, “Sempozyum müddetince takipçilerin dikkatine sunulan tüm bilgilerin kitap haline dönüştürülerek sempozyuma katılamayanlar başta olmak üzere halkımızın hizmetine sunulmuş olması çok kıymetli. Kelam konusu kitap birebir vakitte Bafra ile ilgili bir kaynak özelliğini taşımakta. Liderimiz Hamit Kılıç başta olmak üzere emeği geçenlere bir defa daha teşekkür ediyorum.” sözünü kullandı.

Kılıç da 118 konuşmacı, 18 oturum ve 102 bildiri gerçekleştirilen sempozyumun kitap haline getirilerek kent hafızasına armağan edilmesinin değerli olduğunu lisana getirerek, “Söz konusu kitap Bafra’mız için bugüne kadar hazırlanmış değerli kaynaklardan biri. Bafra Belediyesi olarak gerek sempozyum, gerekse kitap etabında böylesi kıymetteki bir çalışmanın içinde olmak gurur verici. Bafra’nın anlatacak daha çok bedeli var. Bu hoş ilçeyi hoş taraflarıyla anlatmaya, yaşamaya, yaşatmaya devam edeceğiz.” açıklamasında bulundu.

Tarihi, Kültürel, Toplumsal Taraflarıyla Bafra Sempozyumu Düzenleme Şurası Lideri Prof. Dr. Osman Köse’nin editörlüğünde çıkarılan kitap, 4 ciltten oluşuyor.

Kaynak: AA / Emre Dilek – Kültür Sanat

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Giriş Yap

Samsuncity ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin