Bakan Muş: “Millet bir bilinmeyene bir istikrarsızlığa ülkeyi teslim etmeyecektir”

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Samsun sokaklarında yerli araba Togg’u kullanan Ticaret Bakanı ve AK Parti Samsun 1. Sıra Milletvekili Adayı Mehmet Muş, Millet İttifakı’nı eleştirerek, “Pazarlıklar sonucunda HDP Kemal Kılıçdaroğlu’nu destekleme kararı aldı. Yani masanın altında saklanan HDP masanın üstüne çıktı. Millet bir bilinmeyene bir istikrarsızlığa ülkeyi teslim etmeyecektir” dedi.

Ticaret Bakanı Mehmet Muş, kendi sürdüğü Türkiye‘nin yerli arabası Togg ile Samsun Büyükşehir Belediyesi’ni ziyaret etti. Belediye binası önünde Lider Mustafa Demir tarafından karşılandı. Samsun Büyükşehir Belediye Lideri Mustafa Demir, Bakan Muş’un teklifi üzerine Togg’un şoför koltuğuna oturarak kısa bir mühlet aracı inceledi. Bakan Muş daha sonra Lider Demir’le makamında görüştü. Ziyarette kentte gerçekleştirilen projeler ve yapılması planlanan çalışmalarla ilgili bilgi aldı.

“Samsun Karadeniz’in merkezi”

Samsun’un Karadeniz Bölgesi’nin merkezi olduğunu belirten Büyükşehir Belediye Lideri Mustafa Demir, “Samsun, Türkiye‘nin hem kuruluşunda hem istikbalinde çok değerli rol oynamış bir kent. Sizi de bu kentte 1’nci sıra milletvekili adayı olarak görmek bizi son derece memnun etti. Samsun’da farklı bir heyecan oluşturdu. İnşallah bu seçimde güzel bir sonuç alarak Samsun’dan hoş bir bildiri vermiş olacağız” tabirlerini kullandı.

“Şehrin daha fazla kalkınmasını sağlayacağız”

Ziyaret sonrasında konuşan Ticaret Bakanı Mehmet Muş ise Samsun’da gerçekleştirilen projelerle ilgili Lider Demir’den çok değerli bilgiler aldığını söyleyerek, “İnşallah seçimle birlikte Samsun’da büyük yatırımlara imza atacağız. Samsun büyük bir kent, Karadeniz’in en büyük kenti. Bu kentin daha da büyümesini ekonomik manada daha fazla kalkınmasını sağlayacağız. 14 Mayıs seçimlerinde 2018’den daha güzel bir sonuç alacağımızı düşünüyoruz. Millet bir bilinmeyene bir istikrarsızlığa ülkeyi teslim etmeyecektir. Bizim Türkiye‘nin önüne koyduğumuz vizyon ve anlayış milletimiz tarafından takdir edilecektir. Samsun kurtuluş meşalesinin yakıldığı kent. Münasebetiyle kıvılcım buradan yakıldı. Seçim bloğunun yani 7’li masanın PKK uzantısı HDP ile ortaya koyduğu sözler var. Özerklik, öz idare telaffuzları var. Kendilerinin çok kıymetli gördüğü seçimle ilgili beklentileri Kemal Bey’in kazanması tarafında. Burada bir pazarlık döndüğü aşikar. Bu pazarlıklar sonucunda HDP Kemal Kılıçdaroğlu’nu destekleme kararı aldı. Yani masanın altında saklanan HDP masanın üstüne çıktı. ve belirli talepleri kelam konusu. Bunu nerden duyuyoruz? Sözcülerinden duyuyoruz. Bunlar yansıyanlar yalnızca. O yüzden Türkiye buna müsaade etmeyecektir. Samsun hiç müsaade etmeyecektir. Kıvılcımın yakıldığı bu kent en büyük şamarı bu muhalefet bloğuna atacaktır” biçiminde konuştu.

Ziyarette kimi milletvekili ve milletvekili adayları katıldı. – SAMSUN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Siyaset

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Giriş Yap

Samsuncity ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin