Milletvekilliği adaylığından çekildi

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ak Parti Samsun 8. sıra milletvekili adayı Kadir Kayan, sıralamanın bölge halkının beklentisini ve teveccühünü karşılamadığı gerekçesiyle adaylıktan çekildiğini açıkladı.

Kadir Kayan, toplumsal medya hesabından yaptığı açıklamada 9 Nisan 2023 tarihinde AK Parti Samsun 8. sıra milletvekili adayı olarak açıklandığı hatırlatarak, “Bölge seçmeninin teveccühüne karşı sorumluluğumuzun gereği, AK Parti 8.sıra milletvekili aday sıralamasından feragat ettiğimi, evvelden olduğu üzere bundan sonra da cumhurbaşkanımızın liderliğinde AK Partimizin neferi olarak hizmetime devam edeceğimi kamuoyuna hürmetle bildiririm” dedi.

“AK Partimizin neferi olarak hizmetime devam edeceğim”

Basın mensuplarına açıklamada bulunan Kayan, AK Parti’nin Samsun vilayet idare şurası üyeliği dahil değişik kademelerinde uzun yıllar misyon aldığını, 4,5 yıldır da AK Parti Havza İlçe Başkanlığı vazifesini yürüttüğünü, 28. periyot milletvekilliği aday adaylığı sürecinde Samsun iç bölge teşkilatlarının ortak adayı olarak aday adaylığını açıkladığını belirterek, “Samsun’da AK Parti teşkilatlarının içinden çıkmamız nedeniyle büyük bir takviye gördük. Lakin açıklanan milletvekilliği listelerinde bölgemizin hassasiyetlerinin ve beklentisinin dikkate alınmaması nedeniyle AK Parti 8. sıra adaylığımdan feragat ediyorum” diye konuştu. – SAMSUN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Siyaset

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Giriş Yap

Samsuncity ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin