AK Parti’li Karaaslan, Samsun’da Sandık Konseyi Müşahit Eğitimi Toplantısı’na katıldı Açıklaması

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ak Parti Genel Lider Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, “Sandık namustur, çok kıymetlidir, her vakit da o denli olmuştur. Bizler AK Parti ailesi olarak ne bir öbür siyasi partinin bir oyuna göz dikeriz ne de kendi oyumuza dokundururuz.” dedi.

Karaaslan, Atakum Sanat Merkezi’nde partisince düzenlenen Sandık Şurası Müşahit Eğitimi Toplantısı’nda yaptığı konuşmada, sandıklara sahip çıkılmasının kıymetini vurguladı.

14 Mayıs’ta Türkiye‘nin kıymetli bir seçime gittiğini anımsatan Karaaslan, “Bu seçim 6 artı 1 ile falan değil, 50 artı 1 ile kazanılacak ve o bir oy sizlere emanet olacak. Onu artıya da çevirmek sizin sorumluluğunuz, eksiye de getirmek sizin sorumluluğunuz.” sözünü kullandı.

Sandıklara sahip çıkmanın iç huzurunu hissetmek için sorumluluk şuuru gerektiğine dikkati çeken Karaaslan, “Sandık namustur, çok kıymetlidir, her vakit da o denli olmuştur. Bizler AK Parti ailesi olarak ne bir öbür siyasi partinin bir oyuna göz dikeriz ne de kendi oyumuza dokundururuz. Vatandaşımızın oyu, geleceğiyle ilgili beklentisi demek. Çocuğunun geleceğini emanet ettiği o sandık demek. Biz yalnızca sandığa sahip çıkmıyoruz, yalnızca oylara sahip çıkmış olmuyoruz. Biz Türkiye‘nin geleceğine, çok emeğimize, epey yapıta ve daha kaç eserlerimize sahip çıkmış oluyoruz.” diye konuştu.

Karaaslan, 14 Mayıs’ta Türkiye‘nin bütün kazanımlarının şekilleneceğini, ülke için tarihin apayrı bir noktaya taşınacağı bir sürecin eşiği olduğunu anlatarak, şöyle devam etti:

“Sayın Cumhurbaşkanı’mıza sordular, ’15 Mayıs sabahı gazetelerde hangi manşetin atılmasını hayal ediyorsunuz?’ dediler. O da şöyle dedi, ‘ Türkiye Yüzyılı başlıyor’. Var mıyız bu manşeti attırmaya? Her seçim bizim için bir demokrasi şölenidir. Her seçim bizim için Türkiye demokrasisinin gelmiş olduğu yolda çok kıymetli bir eşiktir. Samsun’da 14 Mayıs’ta seçmenlerimizin 3 bin 417 sandıkta oy kullanacağını tekrar hatırlatmak istiyorum. Atakum’da 477 sandığımız olacak.”

Milletin itimadına layık olmak için çok çalışılması gerektiğine işaret eden Karaaslan, “Recep Tayyip Erdoğan’ın yol arkadaşları olarak bu tarihi vakit diliminden geçerken nasıl 14 Mayıs 1950 bir dönüm noktasıdır, Adnan Menderes ve arkadaşları, ‘Yeter kelam milletindir’ diyerek milletin büyük teveccühüyle tarih yazmıştır lakin daha sonra vesayet odakları onların peşini bırakmamış ve ne yazık ki çok büyük acılar yaşanmıştır. Bugün ondan 73 yıl sonra 2023’te, Cumhuriyetin kuruluşunun 100. yılında 14 Mayıs 2023’te bizler de 100 sene sonra hatırlanacak ve inşallah bu yazılan yeni tarihin yalnızca şahitleri değil, Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasının yanında imzası olanlar olacağız.” diye konuştu.

Toplantıya AK Parti Samsun Vilayet Lideri Mehmet Köse, AK Parti Atakum İlçe Lideri Abdulkadir Köstek ile partililer katıldı.

Kaynak: AA / Fatih Mehmet Kürkçü – Siyaset

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Giriş Yap

Samsuncity ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin