Samsun’da Mahalle Yolları Yenileniyor

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Samsun Büyükşehir Belediye Lideri Mustafa Demir, “Mahallelerimizin yol problemini bir bir çözüyoruz. Vatandaşlarımızı kaliteli ve konforlu ulaşıma kavuşturuyoruz” dedi.

Büyükşehir Belediyesi, ulaşımda hayata geçirdiği yatırımlarla kentin yol altyapısını güçlendiriyor. Yol İmal Bakım ve Tamirat Dairesi Başkanlığı, gruplarının yaptığı çalışmalarla mahallelerinin yol ile ilgili yaşadığı sıkıntılar tek tek çözülürken vatandaşlara, konforlu ve kaliteli ulaşım imkanı sunuluyor. Çarşamba ilçesinde yaklaşık 5 bin 500 kişinin yaşadığı Sungurlu Mahallesi’nde kent merkezine direk ilişkiyi sağlayan bin 100 metrelik İstasyon Caddesi sıcak asfalt ile kaplandı. Altyapı çalışmalarının tamamlanmasıyla birlikte başlayan sıcak asfalt çalışmalarının kısa müddette tamamlanması planlanırken yolun hem kalitesi hem de ulaşım konforu artırıldı.

Samsun‘u cadde cadde, sokak sokak yeniliyoruz”

Büyükşehir Belediye Lideri Mustafa Demir, samimiyet, çaba ve hakkaniyet ile gerek kırsal da gerek kent merkezinde çalışmalara orta vermeden devam ettiklerini belirterek, “Mahallelerimizin yol meselesini bir bir çözüyoruz. Vatandaşlarımızı kaliteli ve konforlu ulaşıma kavuşturuyoruz. 17 ilçemizi cadde cadde, sokak sokak yeniliyoruz. Çalışmalarımızı yaparken evvel altyapı çalışmalarını süratli bir formda bitiriyoruz. Akabinde üstyapıya geçiyoruz. Kendi imkanlarımızla, kendi araçlarımızla, kendi takımımızla yol çalışmalarını yapıyoruz. Gerek kırsal gerek kent merkezindeki mahallelerimizin yol sıkıntılarını tek tek çözüyoruz, çözmeye de devam edeceğiz” diye konuştu.

“Altyapı tamamlandı akabinde üstyapıya geçildi”

Yapılan çalışma ile ilgili bilgi veren Yol Üretim Bakım ve Tamir Dairesi Başkanlığı Çarşamba Şefi Recep Yazgan, “SASKİ ve öteki kurumların altyapı çalışmalarını tamamlamasının çabucak akabinde çalışmalara başladık. Şuan sıcak asfalt serimini gerçekleştiriyoruz. 1100 metrelik yolun yarısında çalışmalarımız bitti. Kalan kısım da kısa müddette tamamlayacağız” halinde konuştu.

Mahalle sakinleri mutlu

Sıcak asfalt çalışmasıyla yenilenen yol, vatandaşları da mutlu etti. Mahalle sakinlerinden Necmettin Duman, “Çok hoş bir yol oluyor. Büyükşehir belediye Liderimiz Mustafa Demir’e çok teşekkür ediyoruz. Hoş çalışmalara imza atıyor. Yolumuz daha evvel çok bozuktu. Artık çok hoş şahane hale geliyor” açıklamasında bulundu.

Ali Karaaslan ise altyapının büsbütün yenilendiğini sonrasında yol çalışmasının başladığını söyleyerek “Bu yol kıymetli bir güzergah. Çarşamba’dan direkt Samsun merkezine bağlıyor. Büyükşehir Belediyemiz bizleri memnun eden hoş çalışmalara imza atıyor. Çok hoş bir yol çalışması yapılıyor. Liderimize ve grubuna teşekkür ediyoruz” sözlerini kullandı. – SAMSUN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Şimdiki

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Giriş Yap

Samsuncity ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin