Ticaret Bakanı Mehmet Muş: Türkiye’yi kuşatmak isteyenler artık rahat uyku uyuyamayacaklar

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

TİCARET Bakanı Mehmet Muş, Türkiye‘yi kuşatmak isteyenler artık rahat uyku uyuyamayacaklar. Millet bize bu gece sandıkta bu bildirisi, bu yetkiyi verdi? dedi.

Cumhurbaşkanı Seçimi ikinci oylamasını kesin olmayan sonuçlara nazaran Recep Tayyip Erdoğan’ın önde bitirmesinin akabinde Samsun‘da Cumhur İttifakı seçmenleri, Cumhuriyet meydanında toplandı. Meydanı dolduran binlerce vatandaş bayraklarla sevinç gösterisinde bulundu. Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen kutlamaya, Ticaret Bakanı Mehmet Muş, AK Parti Genel Lider Yardımcısı Çiğdem Karaaslan, AK Parti milletvekilleri Yusuf Ziya Yılmaz, Ersan Aksu, MHP Milletvekili İlyas Topsakal, Büyükşehir Belediye Lideri Mustafa Demir, Cumhur İttifakı vilayet liderleri, partililer ve vatandaşlar katıldı.

HER BİR GÖNÜLDAŞIMIZA TEŞEKKÜR EDİYORUM

Meydana getirilen parti otobüsün üzerinde vatandaşlara seslenen Ticaret Bakanı Mehmet Muş, Samsun rekor bir oyla bugün Cumhurbaşkanımıza takviye verdi. Samsun yüzde 65’in üzerinde bir oyla Cumhurbaşkanımızım zaferine takviye çıktı. Karadeniz’in başşehri, Cumhuriyetimizin meşale kenti Samsun. Bugün kazanan yalnızca Cumhurbaşkanımız değil, Cumhur İttifakı değil, bize oy verenler değil, Türkiye‘nin tamamındaki 85 milyon insanımız kazandı. Yarından itibaren çalışmaya başlayacağız. Türkiye‘yi büyütmeye, zenginleştirmeye, refahını artırmaya, Türkiye‘yi muasır medeniyetler düzeyine çıkartmak için çalışmaya başlayacağız. Yarın çok daha öbür bir Türkiye‘ye uyanacağız. Bu seçimlerde millet iradesini büyük Türkiye‘den yana koymuştur. Millet iradesini istikrardan yana koymuştur. Millet iradesini büyümeden, gelişmeden yana koymuştur. Bu ülkenin ne büyümesinin ne de bölgenin önderi olmasının önüne kimse geçemeyecek. Artık Türkiye‘yi güç bağımlılığından da kurtaracağız. Türkiye‘yi kendi kendine yeten bir ülke haline getireceğiz. Türkiye‘yi kuşatmak isteyenler artık rahat uyku uyuyamayacaklar. Millet bize bu gece sandıkta bu bildirisi, bu yetkiyi verdi. 85 milyonun 5 yıl sonraki refah düzeyi çok daha farklı olacak. Bugün herkes kazandı. Ne diyorduk. O denli bir kazanacağız ki kimse kaybetmeyecek. 50 gündür kampanyamıza takviye olan her bir gönüldaşımıza teşekkür ediyorum. Artık çok daha güçlü bir Türkiye var? diye konuştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Siyaset

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Giriş Yap

Samsuncity ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin