‘Ragbi Türkiye Şampiyonası’ Samsun’da yapılacak

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Samsun‘un Çarşamba ilçesi, Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından düzenlenecek “2023 Yılı Analig Osman Bayrakdar Dönemi Ragbi Erkekler Türkiye Birinciliği”ne mesken sahipliği yapacak.

Kentte büyük karşılaşmalara konut sahipliği yapan Çarşamba Belediyesi, Türk sporunun altyapısı için Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından uygulanan Anadolu Yıldızlar Liginde, Ragbi Türkiye Finalleri’ne mesken sahipliği yapacak. Bakanlık tarafından düzenlenen, Samsun Gençlik ve Spor Vilayet Müdürlüğünce organize edilecek, 2023 Yılı Analig Osman Bayrakdar Dönemi Ragbi Erkekler Türkiye Birinciliği; 5-10 Haziran tarihleri ortasında, Çarşamba Belediyesi konut sahipliğinde, Çarşamba spor Kent Stadyumu’nda gerçekleşecek. Turnuvaya 40 grup, 600 atletin katılması bekleniyor.

“Sporun her kısmında Çarşamba var”

İlçe olarak büyük tertipleri başarılı bir biçimde yaptıklarını ve yapmaya devam edeceklerini tabir eden Çarşamba Belediye Lideri Halit Doğan, “Sporun kenti Çarşambamızda her türlü spor branşına mesken sahipliği yapıyor olmaktan gurur ve memnunluk duyuyoruz. Uzman antrenör takımımızla her branşta atletler yetiştiriyor; atletlerimiz sayesinde memleketler arası turnuvalarda bayrağımızı gururla dalgalandırıyoruz. Gençlik ve Spor Bakanlığımız tarafından düzenlenen, Samsun Gençlik ve Spor Vilayet ve İlçe Müdürlüklerimizce organize edilecek, 2023 Yılı Analig Osman Bayrakdar Dönemi Ragbi Erkekler Türkiye Birinciliği, bu yıl Çarşambamızda gerçekleşecek. Sporun tabana yaygınlaştırılması, kulüplere ve ulusal ekiplere altyapı oluşturulması üzere amaçlar doğrultusunda uygulanan Anadolu Yıldızlar Ligi projesinde dönemin son finalleri Çarşambamızın mesken sahipliğinde yapılıyor. 5-10 Haziran tarihleri ortasında Çarşambaspor Kent Stadyumu’nda gerçekleşecek karşılaşmalara tüm sporseverlerimizi bekliyoruz” dedi. – SAMSUN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Giriş Yap

Samsuncity ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin