Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Lideri Erdoğan, partisinin Samsun mitinginde konuştu: (1)

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Lideri Recep Tayyip Erdoğan, “Türk’ü, Kürt’ü, Alevi’si ve Sünni’si ile milletimizin tamamı bu ülke için kurduğumuz hayallere, belirlediğimiz gayelere sahip çıkıyor. Cumhur İttifakı olarak oyunları boza boza, zincirleri kıra kıra daima birlikte omuz omuza zafere koşuyoruz, zafere.” dedi.

Erdoğan, partisinin Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlediği mitingde Samsun‘u çok sevdiğini, sevdalarının 14 Mayıs akşamı AK Parti’nin balkonunda gerçekleşeceğini söyledi.

Milli Gayret’in kenti, Gazi’nin istiklal meşalesini yaktığı, tarımın, endüstrinin, turizmin ve sporun kenti Samsun

“Yürüyoruz, 14 Mayıs’a yürüyoruz, sandıkları patlatmaya yürüyoruz.” diyen Erdoğan, kendilerini aşkla bağrına basan Samsunlulara şükranlarını sunduğunu söyledi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Üstün Lig’e çıkmayı garantileyen Samsunsporlu oyuncuları, idaresi ve teknik takımı tebrik etti.

Futbol kulüplerine sahip çıkan, destekleyen Samsunlulara, taraftarlarına tebriklerini ileten Erdoğan, ülkenin tüm liglerinde centilmence gayret eden tüm kulüplere muvaffakiyetler diledi.

“Türkiye, iradesine ve geleceğine sahip çıkıyor”

Samsun‘un yalnızca merhum Yaşar Doğu üzere sırtı yere gelmeyen pehlivanların memleketi olmadığına dikkati çeken Erdoğan, Samsun‘un birebir vakitte merhum Cemal Safi üzere Samsun‘a aşık şairlerin kenti olduğunu söz etti.

“Milli Çaba’ya öncülük eden Samsun

Alandakilere, “Samsun, 14 Mayıs’ta ‘Durmak yok, yola devam.’ diyor muyuz? 14 Mayıs’ta ‘Doğru adımlarla yola devam.’ diyor muyuz? 14 Mayıs’ta Türkiye Yüzyılı için ‘Hemen artık.’ diyor muyuz? 14 Mayıs’ta Samsun’da tekrar tarih yazıyor muyuz?” diye soran ve “Evet” karşılığını alan Erdoğan, “İşte 19 Mayıs’ta Gazi’yi Tütün İskelesi’nde karşılayan Samsun budur. 21 yıldır bizlere yoldaşlık yapan Samsun budur.” tabirlerini kullandı.

“Bu millete efendi olmaya değil hizmetkar olmaya geldik”

Şehre kazandırdıkları eser ve hizmetlerin tekrar iyi olmasını dileyen Erdoğan, şunları kaydetti:

“Samsun ile tüm öteki tüm vilayetlerimiz için çalışmayı, sizler için koşturmayı sürdürüyoruz. Bizim ne makam ne koltuk ne de unvan üzere bir kaygımız var. Bizim tek maksadımız, mensubu olmaktan gurur duyduğumuz milletimize layıkıyla hizmet etmektir. Biz, bu millete efendi olmaya değil hizmetkar olmaya geldik. 21 yılı iktidarda olmak üzere 40 yıldır sizlerin huzurundayız. İstanbul’dan başlayarak tüm Türkiye’de verdiğimiz çabayı sizler çok yeterli biliyorsunuz. Son 21 yılda neyi başardıysak el birliği, gönül birliği içinde başardık. 80 yılda yapılamayan yapıtı 21 senede bu ülkeye beraberce kazandırdık.”

(Sürecek)

Kaynak: AA / Mümin Altaş – Siyaset

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Giriş Yap

Samsuncity ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin